A beruházásnak köszönhetően 6 év után ismételten megnyílt az élményfürdő, a felújított komplexumot a város lakosság már birtokba is vehette.

A Modern Városok Program lehetőséget teremtett az önkormányzat számára az épület megvásárlására, valamint az évek óta üresen álló épület felújítására, berendezések cseréjére. A kivitelezés során megtörtént a beléptető és pénztári rendszer felújítása, üzembe helyezése; a teljes gépészeti rendszer felújítása; a párátlanító berendezések felújítása, üzembe helyezése; az uszodatechnikai berendezések felújítása, üzembe helyezése; az erősáramú és gyengeáramú rendszerek felújítási, rekonstrukció munkái, üzembe helyezése; a csúszdák és a medencék felújítása, üzembe helyezése, mely során a külső élménymedencét teljes egészében újra kellett építeni, szigetelni és burkolni.

Az élményfürdő június elseje óta két szinten, 1971 m2 vízfelületen 14 db kül- és beltéri medencével, hét csúszdával (melyből három a fedett részben található) várja a szórakozni vágyókat.

Projekttörténet – sajtóhírek

Kinyitott az élményfürdő!
2018. június 1.
Nagyon vártuk már, és a mai napon elérkeztünk ahhoz az örömteli eseményhez, hogy ismét birtokba vehetjük az élményfürdőt, június 1-jén, pénteken megnyitotta kapuit a fürdőzők előtt. >>

Újra víz csobog a medencékben – Próbaüzem az élményfürdőben
2018. április 6.
Felújították a villamos hálózatot, a vízgépészeti rendszereket, uszodatechnológiai- és uszodagépészeti munkákat végeztek, átvizsgálták a különféle védelmi rendszereket, ezután pedig a medencék és a csúszdák felújításán volt a sor. A napokban megkezdődött a próbaüzem az épület belső terében. >>

Fotógaléria

További projektek